İstanbul
Açık
weather
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,8431 %0.01
47,2560 %0.17
106.170,53 %-0.921
4.277,62 0,04
6.993,91 0,04
Haberler Gündem Spor Fenerbahçe bombayı patlattı! Yıldız ismi İstanbul'a getirdi

Fenerbahçe bombayı patlattı! Yıldız ismi İstanbul'a getirdi

Fenerbahçe, Al-Nassr'ın yıldız forveti Jhon Duran transerinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertlilerin anlaşmaya vardığı Kolombiyalı yıldız, İstanbul'a iniş yaptı. Duran sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak.

Gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmek ve hem Süper Lig hem de Avrupa'da mutlak başarı hedefleyen Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin transferdeki sessizliği bozulmak üzere… Fenerbahçe Futbol Direktörü Devin Özek, geçtiğimiz günlerde Jhon Duran ile görüşmek ve oyuncuyu ikna etmek için Kolombiya'ya gitmişti.

KİRALIK OLARAK ANLAŞILDI  

Al-Nassr ile kiralık transfer için anlaşan sarı-lacivertli kurmaylar, Duran'la da el sıkıştı ve oyuncunun menajerini İstanbul'a getirmişti. Kolombiyalı futbolcunun temsilcisiyle de son detayları görüşen ve anlaşan Fenerbahçe, imza için Jhon Duran'ı İstanbul'a davet etti. 

İSTANBUL'A İNİŞ YAPTI  

Fenerbahçe ile tüm şartlarda anlaşmaya varan golcü oyuncu, sağlık kontrolleri ve resmi imza için yola çıktı. Fenerbahçe’nin yeni transferi Duran'ı taşıyan özel jet İstanbul'a iniş yaptı. Yıldız futbolcu, uçaktan inmesinin ardından kendisini bekleyen helikoptere binecek. Kolombiyalı santrfor sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak.

Geçtiğimiz sezon Al-Nassr formasıyla 18 maça çıkan Duran, 12 gol kaydetti.

YILLIK 10 MİLYON EURO KAZANACAK  

Öte yandan Foot Mercato’nun haberine göre Fenerbahçe, hem Al Nassr kulübü hem de oyuncu tarafıyla el sıkıştı. Anlaşmaya göre Duran, sarı-lacivertli formayla yılda net 10 milyon euro kazanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *