İstanbul Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi 3052 Sokak'ta, 15 Mayıs akşamı polise yapılan bir ihbar, kan donduran bir cinayeti ortaya çıkardı.
İhbarcı M.K. (17), ifadesinde 22 yaşındaki Yasin İ.'nin kendisini ve arkadaşı Akın Süer'i (22) araçla Esenyurt'tan aldığını ve Büyükçekmece'deki Karaağaç Mahallesi'ne götürdüğünü anlattı. M.K., Yasin İ.'nin burada Akın Süer'i zorla araçtan indirerek silahla öldürdüğünü ve ardından kendisini Akçaburgaz'da bıraktığını beyan etti.
CESET BULUNDU, ŞÜPHELİ ARANIYOR
İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, M.K.'nın tarif ettiği yerde Akın Süer'in cansız bedenine ulaştı. Olay yerinin Büyükçekmece İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında olması nedeniyle, görgü tanığı M.K. jandarma ekiplerine teslim edildi.
Yapılan incelemede, cinayet şüphelisi Yasin İ.'nin çeşitli suçlardan toplam 22 kaydının bulunduğu tespit edildi. Jandarma ekipleri, Yasin İ.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.