Olay, Muğla'nın Ortaca ilçesinin Terzialiler Mahallesinde yaşandı.
ALKOL MASASINDAKİ KAVGA KANLI BİTTİ
İddiaya göre, Göksal U. (35), Menderes Aşgın'ın (45) evine geldi ve birlikte alkol almaya başladı. İkili arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Göksal U., mutfaktan aldığı bıçakla Menderes Aşgın'ı ve aynı evde yaşadığı Nesrin Acar'ı (43) yaraladı. Bu sırada evde bulunan Menderes Aşgın'ın 13 yaşındaki oğlu Kıvanç Aşgın, polisi arayarak bıçaklanma olayını bildirdi. Bunu duyan Göksal U.'nun, Kıvanç Aşgın'ı da bıçaklayarak olay yerinden kaçtığı öğrenildi.
baba ve oğlu can verdi
Komşuların kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, dehşet verici bir manzarayla karşılaştı. Ekipler, defalarca bıçaklanan ve kanlar içinde yerde yatan Menderes Aşgın ile oğlu Kıvanç Aşgın'ın cansız bedenlerini buldu. Yaralı Nesrin Acar ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Olayda yaralanan ve kaçan Göksal U., kısa süre sonra polis tarafından Çaylı Mahallesi bent yolu üzerinde yakalandı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.