Kız isteme kavgasında kan aktı! İki aile birbirine girdi: 3 ölü, 7 yaralı

Mardin'de kız isteme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı. Kavga anına ait cep telefonuyla kaydedilen görüntüler gün yüzüne çıkarken, polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Mardin'de Kız İsteme Meselesi Yüzünden Silahlı Kavga

Mardin'de, Öncel ve Erboğa aileleri arasında 'kız isteme' meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken 7 kişi yaralandı.

Olayın Detayları

Olay, Artuklu ilçesine bağlı kırsal Gökçe Mahallesi'nde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. 

İddialara göre, iki aile arasındaki kız isteme konusu yüzünden başlayan tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü. Tabancaların ve tüfeklerin kullanıldığı kavgada 3 kişi yaşamını yitirirken 7 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Abdülbaki Öncel (49), Özcan Öncel (23) ve Abdulkadir Öncel (43) tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Olay Yerinde Güvenlik Önlemleri

Jandarma ekipleri, mahalle ve hastane çevresinde geniş çapta güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bazı şüpheliler de gözaltına alındı.

 

Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı

Silahlı kavganın cep telefonuyla kaydedilmiş kamera görüntüleri de gün yüzüne çıktı. Görüntüler, olayın vahametini gözler önüne serdi.

 

İLGİLİ HABERLER