Düzce'de sır ölüm! Polisi görünce kaçan ev arkadaşı gözaltında

Düzce'de bir süredir kendisinden haber alınamayan İsa Şahin evinde ölü bulundu. Yapılan incelemede Şahin'in vücudunda darp izleri tespit edildi. Bu sırada evde bulunan ve polisi görünce kaçmaya çalışan yabancı uyruklu ev arkadaşı gözaltına alındı.

Olay, Düzce'nin Yeni Mahalle'sinde yaşandı. 

İddiaya göre; İsa Şahin, kendisinden bir süredir haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine evinde ölü bulundu.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, Şahin'in vücudunda darp izleri tespit edildi. Bu sırada evde bulunan yabancı uyruklu ev arkadaşı, polisleri görünce kaçmaya çalıştı ancak kısa sürede yakalanarak cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.

İsa Şahin'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER